hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kavarma na kjustendilský způsob (4).JPGKavarma na kjustendilský způsob (2).JPG
    • Kavarma na kjustendilský způsob (4).JPG
    • Kavarma na kjustendilský způsob (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Papriky nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy zalijeme vodou, ve které je necháme několik hodin naložené. Maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na sádle tak aby se zatáhlo. Potom maso zalijeme trochou vody z paprik a dusíme 15 minut. Mezitím v dalším hrnci osmahneme na sádle naloženou papriku, pak přidáme pórek a zalijeme opět vodou z paprik (asi 300 ml ). Podusíme 15 minut, přidáme papriku, pepř a sůl, vše promícháme a přidáme k masu. Necháme přejít varem než si našleháme vejce. Vše opět dobře promícháme a nalijeme do zapékací mísy. 2 - Maso v míse polijeme rovnoměrně rozšlehanými vejci a dáme zapéct na 200 stupňů a 15 minut na druhou mřížku odspodu. Podáváme bez přílohy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz