hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kavarma na kjustendilský způsob (4).JPGKavarma na kjustendilský způsob (2).JPG
    • Kavarma na kjustendilský způsob (4).JPG
    • Kavarma na kjustendilský způsob (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Papriky nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy zalijeme vodou, ve které je necháme několik hodin naložené. Maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na sádle tak aby se zatáhlo. Potom maso zalijeme trochou vody z paprik a dusíme 15 minut. Mezitím v dalším hrnci osmahneme na sádle naloženou papriku, pak přidáme pórek a zalijeme opět vodou z paprik (asi 300 ml ). Podusíme 15 minut, přidáme papriku, pepř a sůl, vše promícháme a přidáme k masu. Necháme přejít varem než si našleháme vejce. Vše opět dobře promícháme a nalijeme do zapékací mísy. 2 - Maso v míse polijeme rovnoměrně rozšlehanými vejci a dáme zapéct na 200 stupňů a 15 minut na druhou mřížku odspodu. Podáváme bez přílohy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz