Postup
1 - Z morkové kosti si připravíme vývar na podlití masa. Kotlety na krajích lehce nakrojíme, naklepeme a osolíme. Cibuli nakrájenou na drobno a česnek nakrájený na tenké plátky osmahneme na oleji cca 2 minuty, česnek nám nesmí zhnědnout. Cibuli a česnek pak vyndáme na talíř, vložíme do oleje kotlety a opečeme je po obou stranách. 2 - Přidáme spařená a oloupaná rajčata,na nudličky nakrájenou šunku, chilli papričku, pepř, nasekanou petrželku a vrátíme zpět cibuli a česnek. Vše zalijeme vývarem z kosti tak aby se vše dusilo. Promícháme a podusíme 20 minut. Mezitím si uvaříme špagety. Scedíme je a promícháme s kotletami a šťávou. Necháme přejít varem 3 minuty a podáváme. Solit již netřeba, obvykle stačí to co je v šunce...Na talíři posypte špagety sýrem a nesekanými oříšky. Navrch dejte kotletu, kterou polijte trochou šťávy z hrnce. Dobou chuť.