hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kladenské vepřové žebírko (2).JPG
    • Kladenské vepřové žebírko (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce masa naklepeme, osolíme, opepříme a na krajích trochu nařízneme aby se na pánvi nezkroutily. Porce dobře opečeme z obou stran na oleji a zatím odložíme na talíř. V případě potřeby přidejte trochu oleje a osmahněte na něm asi 1 - 2 minuty cibuli nakrájenou na kroužky, pak přidejte na tenká kolečka nakrájenou čabajku a osmahněte také 1 minutu. Nakonec přidejte na tenké nudličky nakrájené okurky, protlak, zalijte 200 ml vody a poduste na staženém plameni 10 - 12 minut. Na talíři pokládáme porce masa na hranolky a navrch přidáme směs z pánve. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz