hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kladenské vepřové žebírko (2).JPG
    • Kladenské vepřové žebírko (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce masa naklepeme, osolíme, opepříme a na krajích trochu nařízneme aby se na pánvi nezkroutily. Porce dobře opečeme z obou stran na oleji a zatím odložíme na talíř. V případě potřeby přidejte trochu oleje a osmahněte na něm asi 1 - 2 minuty cibuli nakrájenou na kroužky, pak přidejte na tenká kolečka nakrájenou čabajku a osmahněte také 1 minutu. Nakonec přidejte na tenké nudličky nakrájené okurky, protlak, zalijte 200 ml vody a poduste na staženém plameni 10 - 12 minut. Na talíři pokládáme porce masa na hranolky a navrch přidáme směs z pánve. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz