Postup
1 - Na oleji osmahneme maso nakrájené na kostičky. Maso pak osolíme, promícháme a prohřejeme a vyndáme na talíř. Dle potřeby dolijeme olej a osmahneme na něm cibuli nakrájenou na kroužky a česnek nakrájený na tenké plátky. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, osmahneme cca 1 minutu. 2 - Přidejte oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, zalijte 300 ml vývaru, přidejte tabsco, chilli a mletou sladkou papriku, dle chuti osolte. Promíchejte a vařte na staženém plameni 30 minut, dle potřeby přilijte trochu vývaru. Patnáct minut před koncem vaření přidejte maso, povařte 5 minut a přidejte kukuřici a papriky. Povařte ještě 10 minut, případně ještě dochuťte kořením a je hotovo. Na talíři maso posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme čerstvou petrželkou.Podávejte s tortillou. Dobrou chuť.