hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slezské vepřové maso s pórkem (3).JPGSlezské vepřové maso s pórkem (1).JPG
    • Slezské vepřové maso s pórkem (3).JPG
    • Slezské vepřové maso s pórkem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pórek nakrájíme na kolečka a promícháme v míse s vínem cukrem a solí, necháme 10 - 15 minut odležet. Maso nakrájíme nejdříve na plátky, osolíme a pak ho nakrájíme na tenké nudličky, které obalíme v Solamylu. 2 - Pórek povaříme na lžíci sádla i s marinádou. Přivedeme k varu a povaříme 5 minut, občas promícháme. Maso osmahneme na sádle, zalijeme 400 ml vody, přidáme bílý pepř, sojovku, řádně promícháme a dosolíme dle chuti. Povaříme na mírně staženém plameni pod pokličkou 10 minut. Přidáme povařený pórek a povaříme ještě 10 minut. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz