hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slezské vepřové maso s pórkem (3).JPGSlezské vepřové maso s pórkem (1).JPG
    • Slezské vepřové maso s pórkem (3).JPG
    • Slezské vepřové maso s pórkem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pórek nakrájíme na kolečka a promícháme v míse s vínem cukrem a solí, necháme 10 - 15 minut odležet. Maso nakrájíme nejdříve na plátky, osolíme a pak ho nakrájíme na tenké nudličky, které obalíme v Solamylu. 2 - Pórek povaříme na lžíci sádla i s marinádou. Přivedeme k varu a povaříme 5 minut, občas promícháme. Maso osmahneme na sádle, zalijeme 400 ml vody, přidáme bílý pepř, sojovku, řádně promícháme a dosolíme dle chuti. Povaříme na mírně staženém plameni pod pokličkou 10 minut. Přidáme povařený pórek a povaříme ještě 10 minut. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz