hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Havíčská specialita (2).JPGHavíčská specialita (4).JPG
    • Havíčská specialita (2).JPG
    • Havíčská specialita (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na řízky, osolíme a po obou stranách na sádle osmahneme a vyndáme na talíř. Pak přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a v případě potřeby přidáme ještě trochu sádla. Osmahneme za občasného míchání cca 1 minutu, rozhodně nechceme mít ze slaniny křupky. Zaprášíme moukou zalijeme 250 ml vody, promícháme a vaříme dokud nám omáčka nezačne trochu houstnout. Potom přidáme prolisovaný česnek, necháme přejít varem a omáčka na maso je hotová. 2 - Oloupané brambory nastrouháme a necháme chvíli odstát, brambory pustí vodu, kterou slijeme. Pak přidáme ostatní suroviny, promícháme, případně slijeme další vodu. Na pánvi (ideálně 4 - místná na vdolky aj.) na oleji placky z obou stran osmahneme a podáváme k masu. Maso přelijeme hotovou omáčkou. Tohle je fakt mňamka, mizí rychle!!! Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso









  • Na bramborové placky












  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz