hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Havíčská specialita (2).JPGHavíčská specialita (4).JPG
    • Havíčská specialita (2).JPG
    • Havíčská specialita (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na řízky, osolíme a po obou stranách na sádle osmahneme a vyndáme na talíř. Pak přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a v případě potřeby přidáme ještě trochu sádla. Osmahneme za občasného míchání cca 1 minutu, rozhodně nechceme mít ze slaniny křupky. Zaprášíme moukou zalijeme 250 ml vody, promícháme a vaříme dokud nám omáčka nezačne trochu houstnout. Potom přidáme prolisovaný česnek, necháme přejít varem a omáčka na maso je hotová. 2 - Oloupané brambory nastrouháme a necháme chvíli odstát, brambory pustí vodu, kterou slijeme. Pak přidáme ostatní suroviny, promícháme, případně slijeme další vodu. Na pánvi (ideálně 4 - místná na vdolky aj.) na oleji placky z obou stran osmahneme a podáváme k masu. Maso přelijeme hotovou omáčkou. Tohle je fakt mňamka, mizí rychle!!! Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso









  • Na bramborové placky












  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz