hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso s kysaným zelím (1).JPG
    • Vepřové maso s kysaným zelím (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky a na sádle osmahneme aby se zatáhlo, maso také osolíme přidáme trochu vody a povaříme. Když je téměř všechna voda vyvařená, maso vyndáme na talíř, přidáme na drobno nakrájenou cibulku a krátce povaříme. Pak přidáme mletou papriku a zalijeme 500 ml vody. Povaříme 10 minut. 2 - Zapékací misku vymažeme sádlem a vložíme do ní nasekané kysané zelí. Přidáme maso s paprikovou šťávou, promícháme a dáme zapéct na 200 stupňů a 20 minut. Hotovo a můžeme se do toho pustit. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz