hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ďábelské maso (1).JPGĎábelské maso (3).JPG
    • Ďábelské maso (1).JPG
    • Ďábelské maso (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a osmahneme na oleji. V dalším hrnci osmahneme cibuli nakrájenou na půl kroužky, zaprášíme moukou, promícháme, krátce osmahneme a zalijeme asi 400 ml vody, promícháme a přidáme protlak, kmín, papriku, pepř, ocet a osmahlé kousky masa. Promícháme a dusíme za občasného míchání dokud maso není měkké. To trvá asi 15 - 20 minut. Dle potřeby dolijeme vodu. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a smetanu,dle chuti dosolíme a 3 minuty povaříme. Na talíři ozdobte porce kapary, malými okurkami a čerstvou petrželkou. Podávejte s širokými těstovinami. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz