hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čínské vepřové s medovou glazurou (2).JPGČínské vepřové s medovou glazurou (1).JPG
    • Čínské vepřové s medovou glazurou (2).JPG
    • Čínské vepřové s medovou glazurou (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z jarní cibulky odřízneme horní zelenou část, tzn. asi třetinu z každé cibulky. Spodní část lehce podrtíme nožem a vložíme do hrnce. Přidáme strouhaný zázvor, česnek, který si také podrtíme nožem a sojovku s vínem. Vše zalijeme 1 l vody a přivedeme k varu, přivedem k varu, stáhneme plamen a povaříme 30 minut. Po 15 minutách přidáme maso vcelku. Vývar nevyléváme. 2-Smícháme sojovou omáčku a med, řádně promícháme. Na dno zapékací mísy vložíme pečící papír, do středu položíme uvařené maso a polijeme ho medovou směsí. Část směsi si necháme na polití druhé strany.Vložíme do trouby na 200 stupňů a pečeme 20 minut asi po 10 minutách maso polijeme několika lžícemi vývaru, maso otočíme, polijeme zbytkem medové směsi. Necháme péct 5 minut a podlijeme maso znovu trochou vývaru. Dopečeme 5 minut. 3 - Maso nakrájejte na plátky. Podávejte s jasmínovou rýží. Maso na talíři polijeme trochou vývaru a výpeku a ozdobíme jarní cibulkou a nakrájenou chilli papričkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na glazuru





  • Ostatní













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz