hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čínské vepřové s medovou glazurou (2).JPGČínské vepřové s medovou glazurou (1).JPG
    • Čínské vepřové s medovou glazurou (2).JPG
    • Čínské vepřové s medovou glazurou (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z jarní cibulky odřízneme horní zelenou část, tzn. asi třetinu z každé cibulky. Spodní část lehce podrtíme nožem a vložíme do hrnce. Přidáme strouhaný zázvor, česnek, který si také podrtíme nožem a sojovku s vínem. Vše zalijeme 1 l vody a přivedeme k varu, přivedem k varu, stáhneme plamen a povaříme 30 minut. Po 15 minutách přidáme maso vcelku. Vývar nevyléváme. 2-Smícháme sojovou omáčku a med, řádně promícháme. Na dno zapékací mísy vložíme pečící papír, do středu položíme uvařené maso a polijeme ho medovou směsí. Část směsi si necháme na polití druhé strany.Vložíme do trouby na 200 stupňů a pečeme 20 minut asi po 10 minutách maso polijeme několika lžícemi vývaru, maso otočíme, polijeme zbytkem medové směsi. Necháme péct 5 minut a podlijeme maso znovu trochou vývaru. Dopečeme 5 minut. 3 - Maso nakrájejte na plátky. Podávejte s jasmínovou rýží. Maso na talíři polijeme trochou vývaru a výpeku a ozdobíme jarní cibulkou a nakrájenou chilli papričkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na glazuru





  • Ostatní













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz