hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Veepřové s celerem (3).JPGVeepřové s celerem (2).JPG
    • Veepřové s celerem (3).JPG
    • Veepřové s celerem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci zalijeme maso vodou tak aby bylo téměř ponořené. Přivedeme k varu a přidáme sůl, pepř, bobkový list, rozpůlenou cibuli a řapík celeru nakrájený na kousky. Stáhneme plamen a zvolna vaříme 90 minut. 2 - Než se maso uvaří očistíme a oškrábeme celer a dáme ho přibližně na 30 minut vařit. Celer vyndaváme když je téměř měkký. Maso vložíme do pekáče. Celer rozdělíme na porce, z vrchu ho nařízneme a do řezu vložíme kousek másla. Zabalíme do alobalu a dáme zapéct spolu s masem na 20 stupňů a 25 minut. Maso podlijte 5 - 6 naběračkami vývaru. Podávejte s bramborem. Tohle jídlo je zejména pro milovníky celeru. A víme jak celer účinkuje...Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz