hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Veepřové s celerem (3).JPGVeepřové s celerem (2).JPG
    • Veepřové s celerem (3).JPG
    • Veepřové s celerem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci zalijeme maso vodou tak aby bylo téměř ponořené. Přivedeme k varu a přidáme sůl, pepř, bobkový list, rozpůlenou cibuli a řapík celeru nakrájený na kousky. Stáhneme plamen a zvolna vaříme 90 minut. 2 - Než se maso uvaří očistíme a oškrábeme celer a dáme ho přibližně na 30 minut vařit. Celer vyndaváme když je téměř měkký. Maso vložíme do pekáče. Celer rozdělíme na porce, z vrchu ho nařízneme a do řezu vložíme kousek másla. Zabalíme do alobalu a dáme zapéct spolu s masem na 20 stupňů a 25 minut. Maso podlijte 5 - 6 naběračkami vývaru. Podávejte s bramborem. Tohle jídlo je zejména pro milovníky celeru. A víme jak celer účinkuje...Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz