hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso Brašoi (4).JPGVepřové maso Brašoi (2).JPG
    • Vepřové maso Brašoi (4).JPG
    • Vepřové maso Brašoi (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na drobno nakrájenou cibulku osmahneme na oleji, přidáme slaninu, znovu osmahneme a pak přidáme na kostičky nakrájené maso a šunku. Maso osmahneme tak aby se zatáhlo asi 2 - 3 minuty. Potom přidáme protlak, nakrájenou papriku, podlijeme lákem z paprik tak, aby se maso dusilo, můžeme si pomoct také trochou vody a přidáme ještě mletou papriku. Promícháme a povaříme 15 minut. Asi 3 minuty před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek. Dle chuti dosolte. Podávejte ideálně s rýží, maso je chutné i s hranolky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz