hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso Brašoi (4).JPGVepřové maso Brašoi (2).JPG
    • Vepřové maso Brašoi (4).JPG
    • Vepřové maso Brašoi (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na drobno nakrájenou cibulku osmahneme na oleji, přidáme slaninu, znovu osmahneme a pak přidáme na kostičky nakrájené maso a šunku. Maso osmahneme tak aby se zatáhlo asi 2 - 3 minuty. Potom přidáme protlak, nakrájenou papriku, podlijeme lákem z paprik tak, aby se maso dusilo, můžeme si pomoct také trochou vody a přidáme ještě mletou papriku. Promícháme a povaříme 15 minut. Asi 3 minuty před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek. Dle chuti dosolte. Podávejte ideálně s rýží, maso je chutné i s hranolky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz