hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové na kyselo s krupico - bramborovým knedlíkem (2).JPGVepřové na kyselo s krupico - bramborovým knedlíkem (4).JPG
    • Vepřové na kyselo s krupico - bramborovým knedlíkem (2).JPG
    • Vepřové na kyselo s krupico - bramborovým knedlíkem (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Na sádle osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Potom přidáme maso, které osolíme a osmahneme z obou stran. Zaprášíme moukou, znovu promícháme, trochu osmahneme, přidáme ocet, asi 300 ml vývaru, tedy tak aby se maso dusilo, přidáme také majoránku, pepř a nasekanou petrželku tymián a dle chuti sůl. Vaříme dokud maso nezměkne, dle potřeby přiléváme vývar. Nakonec přidáme smetanu, necháme 3 minuty přejít varem a je hotovo. 2 - Brambory uvaříme ve slupce. Necháme je trochu vychladnout , ale ještě teplé je v míse rozšťoucháme. Přidáme zbytek surovin uvedených v receptu a na oleji osmahlou slaninu. Vše důkladně promícháme a necháme těsto 7 minut odpočinout. Potom z těsta v ruce vytvarujeme kulaté knedlíky, které dáme vařit do vroucí osolené vody. Knedlíky jsou hotové, když vyplavou na povrch. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso















  • Na knedlíky









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz