hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové na kyselo s krupico - bramborovým knedlíkem (2).JPGVepřové na kyselo s krupico - bramborovým knedlíkem (4).JPG
    • Vepřové na kyselo s krupico - bramborovým knedlíkem (2).JPG
    • Vepřové na kyselo s krupico - bramborovým knedlíkem (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Na sádle osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Potom přidáme maso, které osolíme a osmahneme z obou stran. Zaprášíme moukou, znovu promícháme, trochu osmahneme, přidáme ocet, asi 300 ml vývaru, tedy tak aby se maso dusilo, přidáme také majoránku, pepř a nasekanou petrželku tymián a dle chuti sůl. Vaříme dokud maso nezměkne, dle potřeby přiléváme vývar. Nakonec přidáme smetanu, necháme 3 minuty přejít varem a je hotovo. 2 - Brambory uvaříme ve slupce. Necháme je trochu vychladnout , ale ještě teplé je v míse rozšťoucháme. Přidáme zbytek surovin uvedených v receptu a na oleji osmahlou slaninu. Vše důkladně promícháme a necháme těsto 7 minut odpočinout. Potom z těsta v ruce vytvarujeme kulaté knedlíky, které dáme vařit do vroucí osolené vody. Knedlíky jsou hotové, když vyplavou na povrch. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso















  • Na knedlíky









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz