hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové ze Šilángu (3).JPGVepřové ze Šilángu (1).JPG
    • Vepřové ze Šilángu (3).JPG
    • Vepřové ze Šilángu (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové maso nakrájíme na kostičky a obalíme v sojové nebo hladké mouce. Do misky vlijeme 2 lžíce worcestru a 2 lžíce bílého vína, přidáme maso a důkladně promícháme. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme maso, zázvor a pálivou papriku, ocet, na tenké plátky nakrájená rajčata, osolíme a vše promícháme. Přilijeme šťávu z kompotu a dusíme 12 minut. 2 - Na talíř naservírujeme s kompotovaným ananasem, podáváme s rýží, samozřejmě Basmati. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz