hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřová panenka v římském hrnci (4).JPGVepřová panenka v římském hrnci (3).JPG
    • Vepřová panenka v římském hrnci (4).JPG
    • Vepřová panenka v římském hrnci (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Římský hrnec necháme cca 2 hodiny namočený ve studené vodě. Na dno hrnce rozložíme 5 listů čínského zelí a posypeme ho cibulkou. Pak vložíme maso osolené a ochucené směsí pepřů, které následně jemně pokapeme vinným octem. Na maso položíme prošut, brambory nakrájené na kroužky, osolené a opepřené. Na brambory potom pokládáme nakrájené žampiony, posypeme eidamem a zakryjeme 5 listy zelí. Dáme péct do trouby na 180 stupňů na 35 minut. Mlask.. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz