hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřová panenka na štýrský způsob (1).JPG
    • Vepřová panenka na štýrský způsob (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso naporcujeme, osolíme a potřeme prolisovaným česnekem a krátce ho z obou stran na sádle osmahneme. Kousky masa potom vyndáme na talíř. Do zbylého sádla přidáme cibulku, lžíci hladké mouky případně ještě trochu sádla (po vyndání masa to může být potřeba) a uděláme si jíšku. Tu zalijeme octem a zeleninovým vývarem a metličkou prošleháme. Do hrnce vrátíme maso a dusíme 10 minut. 2 - Mrkev, menší petržel a kolečko celeru nastrouháme na struhadle a na másle osmahneme. To trvá 4 minuty. Takto upravenou zeleninu přidáme do omáčky, dusíme 10 minut a máme hotovo. Podáváme s rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz