hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Lasagne s kedlubnou a vepřovou panenkou (1).JPGLasagne s kedlubnou a vepřovou panenkou (2).JPG
    • Lasagne s kedlubnou a vepřovou panenkou (1).JPG
    • Lasagne s kedlubnou a vepřovou panenkou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kedlubny nakrájíme na tenké plátky,papriky na struhadle na tenká kolečka, cibuli na drobno a vepřovou panenku na medailonky. Maso osolíme a opepříme. 2 - Připravíme si bešamel. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku a vytvořte si jíšku. Přidejte mléko (100 - 150 ml) a metličkou rozšlehejte do hladka. Přidejte bobkový list, tymián a nastrouhaný muškátový oříšek, dle chuti osolte, opepřete a povařte cca 5 minut. 3 - Na dno zapékací mísy rozetřeme vrstvu bešamelu, na něj vložíme lasagne, na lasagne poskládáme tenké plátky kedlubny, na ně maso, cibuli znovu bešamel a papriku. Přikryjeme další vrstvou lasagní a pokračujeme dokud máme maso a ostatní suroviny. Celkově by jsme měli mýt 2 až 3 patra, záleží na velikosti zapékací mísy. Poslední vrstvu musí tvořit bešamel paprika a na kolečka pokrájená mozarella zcela na vrchu. Dáme zapéct cca na 30 minut a 200 stupňů. Naporcujte a podávejte. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na lasagne











  • Na bešamelovou omáčku











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz