hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Lasagne s kedlubnou a vepřovou panenkou (1).JPGLasagne s kedlubnou a vepřovou panenkou (2).JPG
    • Lasagne s kedlubnou a vepřovou panenkou (1).JPG
    • Lasagne s kedlubnou a vepřovou panenkou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kedlubny nakrájíme na tenké plátky,papriky na struhadle na tenká kolečka, cibuli na drobno a vepřovou panenku na medailonky. Maso osolíme a opepříme. 2 - Připravíme si bešamel. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku a vytvořte si jíšku. Přidejte mléko (100 - 150 ml) a metličkou rozšlehejte do hladka. Přidejte bobkový list, tymián a nastrouhaný muškátový oříšek, dle chuti osolte, opepřete a povařte cca 5 minut. 3 - Na dno zapékací mísy rozetřeme vrstvu bešamelu, na něj vložíme lasagne, na lasagne poskládáme tenké plátky kedlubny, na ně maso, cibuli znovu bešamel a papriku. Přikryjeme další vrstvou lasagní a pokračujeme dokud máme maso a ostatní suroviny. Celkově by jsme měli mýt 2 až 3 patra, záleží na velikosti zapékací mísy. Poslední vrstvu musí tvořit bešamel paprika a na kolečka pokrájená mozarella zcela na vrchu. Dáme zapéct cca na 30 minut a 200 stupňů. Naporcujte a podávejte. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na lasagne











  • Na bešamelovou omáčku











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz