Postup
1 - Kedlubny nakrájíme na tenké plátky,papriky na struhadle na tenká kolečka, cibuli na drobno a vepřovou panenku na medailonky. Maso osolíme a opepříme. 2 - Připravíme si bešamel. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku a vytvořte si jíšku. Přidejte mléko (100 - 150 ml) a metličkou rozšlehejte do hladka. Přidejte bobkový list, tymián a nastrouhaný muškátový oříšek, dle chuti osolte, opepřete a povařte cca 5 minut. 3 - Na dno zapékací mísy rozetřeme vrstvu bešamelu, na něj vložíme lasagne, na lasagne poskládáme tenké plátky kedlubny, na ně maso, cibuli znovu bešamel a papriku. Přikryjeme další vrstvou lasagní a pokračujeme dokud máme maso a ostatní suroviny. Celkově by jsme měli mýt 2 až 3 patra, záleží na velikosti zapékací mísy. Poslední vrstvu musí tvořit bešamel paprika a na kolečka pokrájená mozarella zcela na vrchu. Dáme zapéct cca na 30 minut a 200 stupňů. Naporcujte a podávejte. Dobrou chuť.