hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    decinska kapsa (3).JPGdecinska kapsa (2).JPG
    • decinska kapsa (3).JPG
    • decinska kapsa (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky masa musí být dostatečně silné aby se v nich dala vytvořit kapsa. Šunku a kapii nakrájíme na kostičky a na malém množství sádla je zasmahneme. Poté přidáme rozšlehané vejce se solí, vše dobře promícháme a povaříme za téměř stálého promíchávání 1 minutu. Směsí poté naplníme jednotlivé kapsy. Ty poté secvakneme párátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky lehce zasmahneme na pánvi na sádle. 2 - Kapsy poté vložíme do zapékacích misek, které zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 30 - 35 minut dle velikosti porcí. Na poslední 3 minuty sundáme alobal, posypeme kapsy strouhaným sýrem a dopečeme. Podávejte s pečenými brambory nebo hranolky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz