hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    decinska kapsa (3).JPGdecinska kapsa (2).JPG
    • decinska kapsa (3).JPG
    • decinska kapsa (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 19.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 19.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky masa musí být dostatečně silné aby se v nich dala vytvořit kapsa. Šunku a kapii nakrájíme na kostičky a na malém množství sádla je zasmahneme. Poté přidáme rozšlehané vejce se solí, vše dobře promícháme a povaříme za téměř stálého promíchávání 1 minutu. Směsí poté naplníme jednotlivé kapsy. Ty poté secvakneme párátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky lehce zasmahneme na pánvi na sádle. 2 - Kapsy poté vložíme do zapékacích misek, které zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 30 - 35 minut dle velikosti porcí. Na poslední 3 minuty sundáme alobal, posypeme kapsy strouhaným sýrem a dopečeme. Podávejte s pečenými brambory nebo hranolky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz