Postup
1 - Plátky masa musí být dostatečně silné aby se v nich dala vytvořit kapsa. Šunku a kapii nakrájíme na kostičky a na malém množství sádla je zasmahneme. Poté přidáme rozšlehané vejce se solí, vše dobře promícháme a povaříme za téměř stálého promíchávání 1 minutu. Směsí poté naplníme jednotlivé kapsy. Ty poté secvakneme párátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky lehce zasmahneme na pánvi na sádle. 2 - Kapsy poté vložíme do zapékacích misek, které zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 30 - 35 minut dle velikosti porcí. Na poslední 3 minuty sundáme alobal, posypeme kapsy strouhaným sýrem a dopečeme. Podávejte s pečenými brambory nebo hranolky. Dobrou chuť.