hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    bzenecké vepřové žebírko v bramboráku (3).JPGbzenecké vepřové žebírko v bramboráku (6).JPG
    • bzenecké vepřové žebírko v bramboráku (3).JPG
    • bzenecké vepřové žebírko v bramboráku (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky masa naklepeme, osolíme, na sádle osmahneme a prozatím odložíme na talíř, který zakryjeme. 2 - Brambory nastrouháme, přidáme prolisovaný česnek, sýr nakrájený na kostičky a všechny ostatní suroviny. Těsto důkladně promícháme. V pánvi rozehřejme sádlo a lžící vložíme část těsta, na kterou položíme osmahlý plátek masa a z vrchu ho zakryjeme dalším těstem. Když je těsto zespodu pevné, vložíme takový plátek do pekáče vyložený pečícím papírem. Takto připravené porce pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 15 minut. Vhodnou přílohou je bramborová kaše a brusinky. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto














  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz