hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    císařské řízky (1).JPGcísařské řízky (2).JPG
    • císařské řízky (1).JPG
    • císařské řízky (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. V hrnci rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu a na ní zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Na takto připravenou cibuli vložíme řízky, které opečeme po obou stranách tak, aby se maso zatáhlo. Maso nakrátko vyndáme, přilijeme 150 ml vody nebo masového vývaru, přidáme nasekané kapary a na plátky nakrájené žampiony. Vše promícháme, dle chuti osolíme a vrátíme zpět maso. Dle velikosti porcí dusíme maso pod pokličkou, na plameni staženém na polovinu 15 - 20 minut. Poté znovu vyndáme maso, přidáme kysanou smetanu, metličkou vše promícháme, vrátíme zpět maso a necháme na slabém plameni 2 minuty probublávat. Hotovo. Ideální přílohou jsou brambory vařené ve slupce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz