hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    dušené vepřové plátky po sicilsku (2).JPGdušené vepřové plátky po sicilsku (1).JPG
    • dušené vepřové plátky po sicilsku (2).JPG
    • dušené vepřové plátky po sicilsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a krátce osmahneme na olivovém oleji. Mas o prozatím odložíme na talíř. Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Promícháme a povaříme za občasného promíchnutí 1 minutu. Poté přidáme na půlky nakrájená rajčata a na drobno nakrájenou chilli papričku. Přidáme víno, bazalku, oregano, opět vše důkladně promícháme a dusíme pod pokličkou dokud se z rajčat nezačne tvořit kašička. Dle potřeby podléváme trochou vody. 2 - Mezitím si nakrájíme žampiony na osminky a lehce je opečeme na olivovém oleji. Rajčatovou omáčku dle chuti osolíme, vrátíme zpět maso, dle potřeby podlijeme a dusíme na mírně staženém plameni dokud maso není měkké. Když maso začne měknout přidáme opečené žampiony a vaříme dále dokud maso nezměkne. K měkkému masu přidáme na nudličky nakrájené kapie, opět vše promícháme a povaříme ještě 5 minut. Ideální přílohou jsou brambory, kus-kus nebo těstoviny. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz