Postup
1 - Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a krátce osmahneme na olivovém oleji. Mas o prozatím odložíme na talíř. Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Promícháme a povaříme za občasného promíchnutí 1 minutu. Poté přidáme na půlky nakrájená rajčata a na drobno nakrájenou chilli papričku. Přidáme víno, bazalku, oregano, opět vše důkladně promícháme a dusíme pod pokličkou dokud se z rajčat nezačne tvořit kašička. Dle potřeby podléváme trochou vody. 2 - Mezitím si nakrájíme žampiony na osminky a lehce je opečeme na olivovém oleji. Rajčatovou omáčku dle chuti osolíme, vrátíme zpět maso, dle potřeby podlijeme a dusíme na mírně staženém plameni dokud maso není měkké. Když maso začne měknout přidáme opečené žampiony a vaříme dále dokud maso nezměkne. K měkkému masu přidáme na nudličky nakrájené kapie, opět vše promícháme a povaříme ještě 5 minut. Ideální přílohou jsou brambory, kus-kus nebo těstoviny. Dobrou chuť.