hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    dušené vepřové plátky po sicilsku (2).JPGdušené vepřové plátky po sicilsku (1).JPG
    • dušené vepřové plátky po sicilsku (2).JPG
    • dušené vepřové plátky po sicilsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 15.3. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 15.3. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a krátce osmahneme na olivovém oleji. Mas o prozatím odložíme na talíř. Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Promícháme a povaříme za občasného promíchnutí 1 minutu. Poté přidáme na půlky nakrájená rajčata a na drobno nakrájenou chilli papričku. Přidáme víno, bazalku, oregano, opět vše důkladně promícháme a dusíme pod pokličkou dokud se z rajčat nezačne tvořit kašička. Dle potřeby podléváme trochou vody. 2 - Mezitím si nakrájíme žampiony na osminky a lehce je opečeme na olivovém oleji. Rajčatovou omáčku dle chuti osolíme, vrátíme zpět maso, dle potřeby podlijeme a dusíme na mírně staženém plameni dokud maso není měkké. Když maso začne měknout přidáme opečené žampiony a vaříme dále dokud maso nezměkne. K měkkému masu přidáme na nudličky nakrájené kapie, opět vše promícháme a povaříme ještě 5 minut. Ideální přílohou jsou brambory, kus-kus nebo těstoviny. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz