hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Česneková kpasa s klatovským báčem (2).JPGČesneková kpasa s klatovským báčem (1).JPG
    • Česneková kpasa s klatovským báčem (2).JPG
    • Česneková kpasa s klatovským báčem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V plátcích masa vytvoříme kapsu. Do každé kapsy vložíme do plátku šunky zabalený plátek sýra s prolisovaným stroužkem česneku. Kapsu uzvřeme párátky, plátky masa osolíme a opepříme. Maso zasmahneme na sádle tak, aby se zatáhlo a vyndáme ho na chvíli na talíř. Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Potom vrátíme zpět maso, lehce je podlijeme masovým vývarem, přidáme česnek a majoránku a dusíme do měkka. 2 - Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Brambory oloupeme a na strouháme na jemno. Přidáme osmahlou cibulku, prolisovaný česnek, majoránku, mouku a dle chuti sůl. Vše důkladně promícháme. Směs rozložíme na pečící papír na plechu a vytvoříme obdélník o výšce cca 1 cm. Báč pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů 25 minut. Hotové maso polijeme sosíkem a podáváme s kouskem báče. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kapsy













  • Na báč











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz