hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Česneková kpasa s klatovským báčem (2).JPGČesneková kpasa s klatovským báčem (1).JPG
    • Česneková kpasa s klatovským báčem (2).JPG
    • Česneková kpasa s klatovským báčem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V plátcích masa vytvoříme kapsu. Do každé kapsy vložíme do plátku šunky zabalený plátek sýra s prolisovaným stroužkem česneku. Kapsu uzvřeme párátky, plátky masa osolíme a opepříme. Maso zasmahneme na sádle tak, aby se zatáhlo a vyndáme ho na chvíli na talíř. Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Potom vrátíme zpět maso, lehce je podlijeme masovým vývarem, přidáme česnek a majoránku a dusíme do měkka. 2 - Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Brambory oloupeme a na strouháme na jemno. Přidáme osmahlou cibulku, prolisovaný česnek, majoránku, mouku a dle chuti sůl. Vše důkladně promícháme. Směs rozložíme na pečící papír na plechu a vytvoříme obdélník o výšce cca 1 cm. Báč pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů 25 minut. Hotové maso polijeme sosíkem a podáváme s kouskem báče. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kapsy













  • Na báč











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz