hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hornonitranské žebírko (1).JPGhornonitranské žebírko (2).JPG
    • hornonitranské žebírko (1).JPG
    • hornonitranské žebírko (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Jednotlivé kotlety naklepeme, osolíme,opepříme a osmahneme na sádle tak, aby se maso zatáhlo a vyndáme je na talíř, který zakryjeme. Do výpeku vložíme v sekáčku na kašičku nakrájená rajčata, švestky nakrájené na kostičky, dle chuti sůl a vše důkladně promícháme. Potom přidáme na osminky nakrájené žampiony a znovu vše promícháme. Trochu stáhneme plamen a povaříme vše pod pokličkou 5 minut. Na tuto směs rozložíme maso, vše lehce podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou cca 15 minut, ale doba dušení samozřejmě záleží od velikosti porcí. Hotovu omáčku můžeme zjemnit lžící kysané smetany. Já na ni zapomněl, to si mi poslední dobou stává...Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz