hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kotlety na víně po madarsku (5).JPGkotlety na víně po madarsku (4).JPG
    • kotlety na víně po madarsku (5).JPG
    • kotlety na víně po madarsku (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kotlety nebo vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku. Na maso rozložíme trochu rozmarýnu, na kolečka nastrouhanou mrkev, na kolečka nastrouhanou cibuli, na kousky nalámaný bobkový list, na tenké plátky nakrájený česnek a vše zalijeme vínem. Takto připravené maso v pekáčku zakryjeme poravinářskou fólií a necháme marinovat přes noc (ideálně 12 hodin) v lednici. 2 - Marinované maso poté na másle z obou stran povaříme jeta tak, aby se maso zatáhlo. Následně přidáme všechnu marinádu, přivedeme k varu a podusíme maso pod pokličkou 7 minut. Před koncem dušení přilijte menší naběračku zeleninového vývaru, poprašte maso po povrchu mletou paprikou a vše lehce promíchejte. Vypněte plamen, posypte směs strouhankou z bílého rohlíku, zakryjte hrnec alobalem a pečte v troubě předehřáté na 210 stupňů 25 minut. Potom sundejte alobal a pečte ještě 5 minut. Tuto skvělou pečínku podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz