hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kotlety na víně po madarsku (5).JPGkotlety na víně po madarsku (4).JPG
    • kotlety na víně po madarsku (5).JPG
    • kotlety na víně po madarsku (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kotlety nebo vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku. Na maso rozložíme trochu rozmarýnu, na kolečka nastrouhanou mrkev, na kolečka nastrouhanou cibuli, na kousky nalámaný bobkový list, na tenké plátky nakrájený česnek a vše zalijeme vínem. Takto připravené maso v pekáčku zakryjeme poravinářskou fólií a necháme marinovat přes noc (ideálně 12 hodin) v lednici. 2 - Marinované maso poté na másle z obou stran povaříme jeta tak, aby se maso zatáhlo. Následně přidáme všechnu marinádu, přivedeme k varu a podusíme maso pod pokličkou 7 minut. Před koncem dušení přilijte menší naběračku zeleninového vývaru, poprašte maso po povrchu mletou paprikou a vše lehce promíchejte. Vypněte plamen, posypte směs strouhankou z bílého rohlíku, zakryjte hrnec alobalem a pečte v troubě předehřáté na 210 stupňů 25 minut. Potom sundejte alobal a pečte ještě 5 minut. Tuto skvělou pečínku podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz