hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřové filé (2).JPGvepřové filé (3).JPG
    • vepřové filé (2).JPG
    • vepřové filé (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 19.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 19.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme tymiánem a troškou rozmarýnu. Takto připravené maso naskládáme na sebe, položíme na talíř, který zakryjeme potravinářskou fólií a necháme v lednici hodinu odležet. 2 -Maso poté osmahneme na sádle z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, máslo, vše podlijeme trochou vody, přivedeme k varu a krátce 5 minut podusíme. Hrnec poté zakryjeme alobalem, vložíme do trouby předehřáté na 210 stupňů a pečeme 20 - 25 minut, dle velikosti porcí. Upečené maso vyndáme na talíř, výpek scedíme do hrnce, přidáme v malém množství vody rozpuštěný škrob, na půlky nakrájené žampiony, víno a povaříme pod pokličkou na plameni staženém na polovinu 5 minut. Houby pustí trochu vody, omáčku dle chuti dosolte, přidejte kysanou krémovou smetanu, metličkou ji dobře rozmíchejte a nechte omáčku ještě 3 minuty probublávat. Na talíři přelijte maso omáčkou. Ideální přílohou je bramborová kaše. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz