hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kopaničářská kotleta (4).JPGkopaničářská kotleta (1).JPG
    • kopaničářská kotleta (4).JPG
    • kopaničářská kotleta (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kotlety naklepe, osolíme, opepříme a na sádle je z obou stran osmahneme tak, aby se maso zatáhlo. Poté kotlety vyndáme na talíř, který zakryjeme. Do výpeku vložíme v sekáčku nasekaná rajčata na kašičku, přidáme chilli papričky, worcester, kečup, vše promícháme, vrátíme zpět kotlety, stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud maso není měkké. Když maso změkne, přidáme prolisovaný česnek, promícháme omáčku a necháme vše ještě 3 minuty probublávat. Ke každé porci přidáme moravskou klobásu, kterou nejprve ohřejeme a potom ji po stranách lehce nařízneme a osmahneme na malém množství sádle v nepřilnavé pánvi osmahneme. Jako přílohu podávejte brambory podávané ve slupce, vhodné jsou i hranolky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz