hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kopaničářská kotleta (4).JPGkopaničářská kotleta (1).JPG
    • kopaničářská kotleta (4).JPG
    • kopaničářská kotleta (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kotlety naklepe, osolíme, opepříme a na sádle je z obou stran osmahneme tak, aby se maso zatáhlo. Poté kotlety vyndáme na talíř, který zakryjeme. Do výpeku vložíme v sekáčku nasekaná rajčata na kašičku, přidáme chilli papričky, worcester, kečup, vše promícháme, vrátíme zpět kotlety, stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud maso není měkké. Když maso změkne, přidáme prolisovaný česnek, promícháme omáčku a necháme vše ještě 3 minuty probublávat. Ke každé porci přidáme moravskou klobásu, kterou nejprve ohřejeme a potom ji po stranách lehce nařízneme a osmahneme na malém množství sádle v nepřilnavé pánvi osmahneme. Jako přílohu podávejte brambory podávané ve slupce, vhodné jsou i hranolky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz