hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jagerské řízky (2).JPGjagerské řízky (1).JPG
    • jagerské řízky (2).JPG
    • jagerské řízky (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Ve větším hrnci na sádle osmahneme porce masa tak, aby se maso zatáhlo. Řízky prozatím vyndáme na talíř. Do výpeku vložíme lžíci rajčatového protlaku, víno, vše promícháme a lehce zasmahneme. Vrátíme zpět řízky a zalijeme je trochou vývaru aby se vše dusilo. Dusíme dokud maso není měkké. 2 - V jiném hrnci rozpustíme lžíci sádla a zpěníme na něm cibuli nakrájenou na drobno spolu s kmínem. Potom přidáme na jemno nakrouhané zelí, ocet cukr, dle chuti sůl. Vše podlijeme vínem a trochou vody. Vše důkladně promícháme a dusíme pod pokličkou dokud zelí nezměkne. Obvykle stačí 20 minut. 2 - Na talíř nejprve nandáme dostatek zelí, na zelí položíme řízek, který přelijeme omáčkou. Okolo zelí dáme na kolečka nakrájené brambory, uvařené ve slupce a pak samozřejmě oloupané. Mezi brambory a maso položíme nožičku párku, lehce osmahlou na malém množství sádla. Okolo zelí nalijte ještě trochu omáčky. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso












  • Na zelí













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz