hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jagerské řízky (2).JPGjagerské řízky (1).JPG
    • jagerské řízky (2).JPG
    • jagerské řízky (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Ve větším hrnci na sádle osmahneme porce masa tak, aby se maso zatáhlo. Řízky prozatím vyndáme na talíř. Do výpeku vložíme lžíci rajčatového protlaku, víno, vše promícháme a lehce zasmahneme. Vrátíme zpět řízky a zalijeme je trochou vývaru aby se vše dusilo. Dusíme dokud maso není měkké. 2 - V jiném hrnci rozpustíme lžíci sádla a zpěníme na něm cibuli nakrájenou na drobno spolu s kmínem. Potom přidáme na jemno nakrouhané zelí, ocet cukr, dle chuti sůl. Vše podlijeme vínem a trochou vody. Vše důkladně promícháme a dusíme pod pokličkou dokud zelí nezměkne. Obvykle stačí 20 minut. 2 - Na talíř nejprve nandáme dostatek zelí, na zelí položíme řízek, který přelijeme omáčkou. Okolo zelí dáme na kolečka nakrájené brambory, uvařené ve slupce a pak samozřejmě oloupané. Mezi brambory a maso položíme nožičku párku, lehce osmahlou na malém množství sádla. Okolo zelí nalijte ještě trochu omáčky. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso












  • Na zelí













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz