hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové zapečené po alsasku s kysaným zelím (2).JPGVepřové zapečené po alsasku s kysaným zelím (1).JPG
    • Vepřové zapečené po alsasku s kysaným zelím (2).JPG
    • Vepřové zapečené po alsasku s kysaným zelím (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na dno pekáče rozložíme polovinu slaniny. Na slaninu rozložíme kysané zelí, které opepříme a položíme na něj dvě kuličky jalovce, bobkový list a hřebíček. Na tuto vrstvu položíme na kolečka nakrájené uvařené brambory, na brambory rozložíme plátky masa, které naklepeme a osolíme. Na maso rozložíme na kolečka nakrájenou klobásu a maso zakryjeme zbytkem kysaného zelí. Zelí opět opepříme, přidáme 2 kuličky jalovce a zbytek plátků anglické slaniny. Vše přelijeme bílým vínem a drůbežím vývarem. Maso pečeme v zakrytém pekáči, v troubě předehřáté na 220 stupňů 50 - 55 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz