hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové zapečené po alsasku s kysaným zelím (2).JPGVepřové zapečené po alsasku s kysaným zelím (1).JPG
    • Vepřové zapečené po alsasku s kysaným zelím (2).JPG
    • Vepřové zapečené po alsasku s kysaným zelím (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na dno pekáče rozložíme polovinu slaniny. Na slaninu rozložíme kysané zelí, které opepříme a položíme na něj dvě kuličky jalovce, bobkový list a hřebíček. Na tuto vrstvu položíme na kolečka nakrájené uvařené brambory, na brambory rozložíme plátky masa, které naklepeme a osolíme. Na maso rozložíme na kolečka nakrájenou klobásu a maso zakryjeme zbytkem kysaného zelí. Zelí opět opepříme, přidáme 2 kuličky jalovce a zbytek plátků anglické slaniny. Vše přelijeme bílým vínem a drůbežím vývarem. Maso pečeme v zakrytém pekáči, v troubě předehřáté na 220 stupňů 50 - 55 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz