hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Nuselské vepřové dušené v zelenině  (1).JPGNuselské vepřové dušené v zelenině  (3).JPG
    • Nuselské vepřové dušené v zelenině  (1).JPG
    • Nuselské vepřové dušené v zelenině  (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci rozpustíme slaninu a na ní osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Do tohoto základu přidáme na menší kousky nakrájené maso, povaříme ho ze všech stran aby se zatáhlo a potom maso osolíme. V sekáčku rozmixujeme rajčata na kašičku a přidáme je k masu. Chilli papričky nakrájíme na drobno a vložíme je do omáčky. Řapíky celeru nakrájíme na menší kousky a přidáme je do hrnce. Vše dobře promícháme, v případě potřeby můžeme přidat trochu vody a dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké. Potom přidáme houby nakrájené na tenké plátky a papriky nakrájené na kostičky. Vše důkladně promícháme, dle chuti dosolíme, stáhneme plamen na polovinu a povaříme vše ještě 7 minut. Jako přílohu podáváme ječné kroupy nebo dušenou rýži. Pokud si vyberete jako přílohu kroupy, vařte je v tlakovém hrnci, v osolené vodě 30 minut od začátku syčení hrnce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz