hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Nuselské vepřové dušené v zelenině  (1).JPGNuselské vepřové dušené v zelenině  (3).JPG
    • Nuselské vepřové dušené v zelenině  (1).JPG
    • Nuselské vepřové dušené v zelenině  (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci rozpustíme slaninu a na ní osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Do tohoto základu přidáme na menší kousky nakrájené maso, povaříme ho ze všech stran aby se zatáhlo a potom maso osolíme. V sekáčku rozmixujeme rajčata na kašičku a přidáme je k masu. Chilli papričky nakrájíme na drobno a vložíme je do omáčky. Řapíky celeru nakrájíme na menší kousky a přidáme je do hrnce. Vše dobře promícháme, v případě potřeby můžeme přidat trochu vody a dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké. Potom přidáme houby nakrájené na tenké plátky a papriky nakrájené na kostičky. Vše důkladně promícháme, dle chuti dosolíme, stáhneme plamen na polovinu a povaříme vše ještě 7 minut. Jako přílohu podáváme ječné kroupy nebo dušenou rýži. Pokud si vyberete jako přílohu kroupy, vařte je v tlakovém hrnci, v osolené vodě 30 minut od začátku syčení hrnce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz