hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Šumavské vepřové na zázvoru a oreganu (2).JPGŠumavské vepřové na zázvoru a oreganu (1).JPG
    • Šumavské vepřové na zázvoru a oreganu (2).JPG
    • Šumavské vepřové na zázvoru a oreganu (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky masa naklepe, osolíme a opepříme. Potom smícháme změklé máslo, česnek, oregano a zázvor. Touto směsí potřeme plátky masa, vložíme je do menšího pekáčku a zakryjeme potravinářskou fólií. Maso marinujeme ideálně 24 hodin v lednici. 2 - Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Na tomto základě povaříme marinované maso tak, aby se zatáhlo. Porce masa podlijeme zelinovým vývarem, přidáme 2 lžíce krupice a vše dobře promícháme. Stáhneme plamen a dusíme maso pod pokličkou dokud maso nezměkne. Občas vše promícháme. Doba dušení závisí na typu masa, obvykle stačí 20 minut. A je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz