hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Marinované maso na sladkokyselo ze Šumavské hájovny (2).JPGMarinované maso na sladkokyselo ze Šumavské hájovny (1).JPG
    • Marinované maso na sladkokyselo ze Šumavské hájovny (2).JPG
    • Marinované maso na sladkokyselo ze Šumavské hájovny (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na menší kousky. Vložíme ho do mísy, přidáme sůl, všechno koření a maso důkladně promícháme. poté přidáme olej a uděláme to samé. A nakonec přidáme na drobno nakrájenou cibuli a opět vše promícháme. Takto připravené maso necháme marinovat alespoň 2 hodiny v lednici. 2 - Cuketu oloupeme a nekrájíme na menší kousky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka, zelené nad cibulkou na drobno. papriky nakrájíme na kostičky. Do hrnce nalijeme vodu s octem, přidáme med a vaříme dokud se med nerozpustí. potom přidáme cuketu s jarní cibulkou, vše promícháme a povaříme pod pokličkou 5 minut. Následně přidáme papriky nakrájené na kostičky, dle chuti směs osolíme a vaříme dalších 10 minut. Hotovo. 3 - Maso vložíme do hrnce na rozpálené sádlo a za občasného promíchání ho vaříme dokud se maso nezatáhne. Potom přidáme povidla, maso lehce podlijeme aby se dusilo a vše důkladně promícháme aby se povidla rozpustily. Dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké. Omáčku dle chuti dosolte. Na talíři podávejte tuto pochoutku se zeleninovou oblohou a uvařenými ječnými kroupy. Ty uvařte ideálně v osolené vodě v tlakovém hrnci. Od začátku syčení si nařiďte 30 minut, kroupy sceďte a jsou hotové. Vhodnou přílohou je také dušená rýže. Výživová hodnota klasické rýže je však nula. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu











  • Na zeleninovou oblohu











  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz