hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Marinované maso na sladkokyselo ze Šumavské hájovny (2).JPGMarinované maso na sladkokyselo ze Šumavské hájovny (1).JPG
    • Marinované maso na sladkokyselo ze Šumavské hájovny (2).JPG
    • Marinované maso na sladkokyselo ze Šumavské hájovny (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na menší kousky. Vložíme ho do mísy, přidáme sůl, všechno koření a maso důkladně promícháme. poté přidáme olej a uděláme to samé. A nakonec přidáme na drobno nakrájenou cibuli a opět vše promícháme. Takto připravené maso necháme marinovat alespoň 2 hodiny v lednici. 2 - Cuketu oloupeme a nekrájíme na menší kousky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka, zelené nad cibulkou na drobno. papriky nakrájíme na kostičky. Do hrnce nalijeme vodu s octem, přidáme med a vaříme dokud se med nerozpustí. potom přidáme cuketu s jarní cibulkou, vše promícháme a povaříme pod pokličkou 5 minut. Následně přidáme papriky nakrájené na kostičky, dle chuti směs osolíme a vaříme dalších 10 minut. Hotovo. 3 - Maso vložíme do hrnce na rozpálené sádlo a za občasného promíchání ho vaříme dokud se maso nezatáhne. Potom přidáme povidla, maso lehce podlijeme aby se dusilo a vše důkladně promícháme aby se povidla rozpustily. Dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké. Omáčku dle chuti dosolte. Na talíři podávejte tuto pochoutku se zeleninovou oblohou a uvařenými ječnými kroupy. Ty uvařte ideálně v osolené vodě v tlakovém hrnci. Od začátku syčení si nařiďte 30 minut, kroupy sceďte a jsou hotové. Vhodnou přílohou je také dušená rýže. Výživová hodnota klasické rýže je však nula. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu











  • Na zeleninovou oblohu











  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz