hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kočičí křik z vepřového masa (1).JPGkočičí křik z vepřového masa (2).JPG
    • kočičí křik z vepřového masa (1).JPG
    • kočičí křik z vepřového masa (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na nudličky. Na másle zpěníme cibuli, přidáme maso, které osolíme a za občasného promíchání povaříme dokud se maso nezatáhne. Potom podlijeme maso trochou vody tak, aby se dusilo. Pokud máte po ruce vývar z morkové kosti nebo hovězí vývar tak jej na podlévání použijte. Přidejte veškeré koření, ocet, dle chuti osolte a přiveďte vše k varu. Dusíme za občasného podlévání a promíchávání 30 minut na plameni staženém na polovinu. Pět minut před koncem dušení přidáme na kostičky nakrájené okurky a lák. Nakonec přidáme kysanou smetanu, vše promícháme a necháme ještě 2 minuty přejít varem. 2 - Jako přílohu podávejte vařené kroupy, které jsou v Rakousku stejně jako v Čechách tradiční přílohou. A kdo nemá kroupy v lásce může jako přílohu podávat dušenou rýži. Výživová hodnota ječných krup s rýží je však nesrovnatelná. Kroupy jsou velmi zdravé. Uvařte je předem v tlakovém hrnci v osolené vodě. Nejprve je propláchněte horkou vodou a potom vložte do tlakového hrnce. Od začátku syčení si nastavte 30 minut a kroupy jsou hotové. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz